Nuffnang

Thursday, June 5, 2014

Audrina @ Aquaria

Went to Aquaria last month. Saja bawak Audrina tengok fish since dia dah kenal a few animals termasuk fish. Dapat beli tiket kat Groupon so dapatlah harga murah sikit daripada normal price. Honestly, tak sangka seronok pergi Aquaria. Bukan budak-budak je enjoy, aku yang orang tua ni pun enjoy. Serius kagum tengok ikan-ikan dan haiwan laut yang lain. Lepas ni plan nak pi zoo/butterfly farm/bird park plak, Insya Allah.











2 comments:

zeratikah zainal said...

memang seronokkk. sy pun bawak baby sy msa tu umur die bru 4bulan. tapi kan die macam resah gelisah je. mgkin sb kecik lg n xkenal hdupan laut lgi. ibuayah die je yg excited. hahaha.

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)