Nuffnang

Thursday, June 5, 2014

Audrina @ Aquaria

Went to Aquaria last month. Saja bawak Audrina tengok fish since dia dah kenal a few animals termasuk fish. Dapat beli tiket kat Groupon so dapatlah harga murah sikit daripada normal price. Honestly, tak sangka seronok pergi Aquaria. Bukan budak-budak je enjoy, aku yang orang tua ni pun enjoy. Serius kagum tengok ikan-ikan dan haiwan laut yang lain. Lepas ni plan nak pi zoo/butterfly farm/bird park plak, Insya Allah.











1 comment:

zeratikah zainal said...

memang seronokkk. sy pun bawak baby sy msa tu umur die bru 4bulan. tapi kan die macam resah gelisah je. mgkin sb kecik lg n xkenal hdupan laut lgi. ibuayah die je yg excited. hahaha.